2010. január 31., vasárnap

Minek? Minek? Minek? Minek?

énekelte az A. E. Bizottság a nyócvanasok elején, tán 1983-tól.
De ez a blog nem róluk fog szólni. Vagy ki tudja.

A blogot azért indítottam, mert megmondta a tanárbácsi a zosztályba', hogy ez a feladat. Holnapig.
Hogyaszondja:

Előkészítő feladatok

  1. Szakmai blog. Hozzál létre egy szakmai blogot, ha eddig még nem tetted meg. Érdemes a magyar szolgáltatók közül keresni egy szimpatikusat, ha magyar nyelven kívánsz írni. Az írás révén tanulsz: a cél nem az, hogy tömegek olvassák az elmélkedéseidet, hanem az, hogy legyen egy kényszerítő erő, melynek engedelmeskedve szavakba kényszeríted gondolataidat.

Vannak további pontok is, de ne szaladjunk előre. Legyünk túl ezen, még ha fél szívvel is. Fél szívvel, mert az utóbbi majd' harminc  évben jajj! ez fájt négy szakmát sajátítottam el, az ötödikben dolgozom és épp valami hatodikat keresek, ha nem sikerül az előzőeket valahogy összegyúrni. Höhö, connectivism. Az első kettőben már nem tartom magamat annyira szakembernek,  hogy érdemes blogot indítanom, a maradék háromból kettőben még nem gondolom magam eléggé szaktekintélynek, az ötödikről talán felesleges lenne egy 99. újabb magyar nyelvű blogot indítani, a hatodikról pedig még nem is tudom, pontosan mi lesz. Biztosan bizonytalan vagyok.

Most látom, hogy a magyar szolgáltató kritériumon elhasalok. Bocs. A többi blogom sem magyar szolgáltatónál van, volt, viszont elérhetők globalice, amire nagy szükségem volt egykoron, de ezt már kinőttem. Az ékezetek régebben sem a böngészőből, legfeljebb a billentyűzetről szoktak hiányozni.
Tömegek nem fogják olvasni, ez tutti. Naná hogy azért írom le, hogy a történelem, ah, megcáfoljon :) Különösen, ha így maradnak a színek és betűtípusok, de ez ráér.



Ha lesz feladat, lesz bejegyzés is. Most ennyit, több már igazán csak exhibicionizmus lenne. Miért, ez nem az?   That's All Folks!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése